VOORJAARSWANDELING 15 APRIL 2018

voorjaarswandeling 2018

Het voorjaar is één van de mooiste momenten voor een leuke wandeling met de Toller. Immers, de ergste koude is voorbij en de grote warmte is er nog niet. Als het even meezit werkt het weer ook mee en genieten we van een lekker zonnetje. Kortom, alle ingrediënten voor een superwandeling zijn in theorie aanwezig.

Deelnemers aan deze wandeling kunnen vanaf 12:00 uur verzamelen bij het onderstaande adres:

Brasserie Het Genieten
Roestelbergseweg 3
5171 RL Kaatsheuvel
Website: www.brasseriehetgenieten.nl

U wordt - zoals u van ons gewend bent bij de grote wandelingen - ontvangen met een drankje (koffie, thee of limonade) en een gebakje. De wandeling zelf start om 13:00 uur.

 

VOORWAARDE VOOR DEELNAME
Voorwaarde voor deelname is dat u zich vooraf aangemeld heeft voor deze wandeling. Dat doet u door dit formulier in te vullen. Een ieder die aanwezig is bij de wandeling is zelf verantwoordelijk voor zijn/haar gezondheid of van die personen die door u meegenomen zijn en die van uw hond(en).
U bent zich bewust dat er GEEN EHBO tijdens de wandeling aanwezig is. Ook zijn er geen mogelijkheden voor een toiletbezoek op de route.
Wij garanderen geen bereik van enig signaal voor mobiele telefonie bij het restaurant en/of tijdens de wandeling.

 

LID OF GEEN LID
Let op: deze wandeling is in eerste instatie georganiseerd voor leden van onze vereniging. Bent u geen lid, maar wilt u toch meedoen, dan heeft u natuurlijk een Toller en zult u een financiële bijdrage van € 10,00 moeten voldoen. Voor dit bedrag bent u met maximaal 2 personen (incl. uzelf) welkom om deel te neman aan de wandeling. Wel geldt dat u op een wachtlijst komt te staan. Is het maximaal aantal deelnemers niet bereikt, dan ontvangt u van ons bericht dat u definitief mee mag lopen en hoe u in dat geval dient te betalen. Overigens: wanneer u binnen 14 dagen na de wandeling besluit alsnog lid te worden van de vereniging, dan ontvangt u het geld voor deze wandeling van ons retour!

 

MAXIMAAL AANTAL DEELNEMERS
Voor deze wandeling geldt een maximum aantal deelnemers. Dat betekent dat wanneer het aantal van 40 honden OF een aantal van 80 personen wordt bereikt, de inschrijving gesloten wordt. Het is dus aan te bevelen u zo spoedig mogelijk als deelnemer aan te melden wanneer u zeker wilt zijn van deelname.

 

ACCEPTATIE VAN REGELS
Tevens dient u onze regels bij wandelingen te accepteren. Deze regels worden aan het eind van het inschrijfformulier aan u getoond. Pas wanneer u daar een akkoord op geeft, kunt u de inschrijving aan ons verzenden. Oftewel: bij inzenden van dit formulier gaat u akkoord met de getoonde regels. De meeste deelnemers aan onze wandelingen kennen deze regels al en zal dus geen verrassende tekst voor hen opleveren.

Inschrijven kan tot en met zaterdag 7 april 2018 (of tot het maximaal aantal deelnmers/honden bereikt is). 

Meewandelen? Klik dan hieronder op de knop --> om het inschrijven te starten!
Let op: deze wandeling is NIET GESCHIKT voor mindervaliden of mensen met kinderwagens en buggy's e.d.!

 

Powered by BreezingForms