Najaarswandeling, 14 oktober 2018

Een prachtige lokatie voor de najaarswandeling is het recreatiegebied Bussloo nabij Apeldoorn. Het is doorgaans een druk bezochte wandeling met veel deelnemers, dus wilt u zeker zijn van deelname, zorg dan dat u zich tijdig aanmeldt!

De najaarswandeling wordt gestart vanaf het restaurant Hofstede De Middelburg (zie rode cirkel op onderstaande kaart). Vanaf dit restaurant starten 2 wandelroutes maar er is ook gelegenheid om met uw pup op korte afstand van het restaurant heerlijk aan het meer te laten spelen. U doet uzelf en uw toller(s) een groot plezier door deel te nemen aan deze wandeling. Kijkt u maar op onze fotopagina's naar eerdere jaren van deze wandeling. 

De wandeling

We starten met een wandeling van ongeveer 1,5 uur (inclusief speeltijd). Tijdens deze wandeling is er een foto-moment en voor puppen is op korte afstand een strand en meer beschikbaar voor speeldoeleinden. Wanneer u hier met uw pup gaat lopen/spelen kunt u zelf bepalen hoe lang u dit wilt doen. Wij benadrukken uiteraard dat uw pup afhankelijk van de leeftijd een maximum tijd heeft als u inspannend gaat spelen! Op onderstaande kaart is deze wandeling als roze lijn weer gegeven.

Nog langer wandelen?

Als de rode wandeling hebben gevolg komen we weer aan bij het beginpunt en kunt u er voor kiezen om te stoppen of nóg een wandeling mee te lopen om het andere meer heen. Dit stuk is op de kaart in het groen gemarkeerd. Dit is een flinke wandeling die bijna dubbel zo lang is als de roze  wandeling. 

(klik op de afbeelding hieronder voor een groter formaat)
plattegrond

U kunt ter plekke bepalen of u aan aan het laatste (groene) gedeelte van de wandeling gaat mee doen. Denkt u svp aan GOED en STEVIG maar ook WATERDICHT schoeisel. De wandeling zal over paden maar ook over (mogelijk drassige) gronden gaan.

Deelnemers aan deze wandeling kunnen vanaf 12:00 uur (en svp echt niet eerder) verzamelen bij het onderstaande adres:

Hofstede De Middelburg
Zandwal 1
7383 RP  Voorst
website: www.hofstededemiddelburg.nl 

U wordt ontvangen met een drankje (koffie, thee of limonade) en een gebakje. De wandeling zelf start om 13:00 uur.

NOTA BENE: Controleer uw route naar het restaurant bijtijds op wegwerkzaamheden. Er wordt NIET gewacht op laatkomers gezien de duur van de wandeling! Denk ook aan muntgeld/chipknip voor parkeerkosten op één van de omliggende parkeerplaatsen!

Voorwaarde van deelname

Voorwaarde voor deelname is dat u zich vooraf aangemeld heeft voor deze wandeling. Dat doet u door dit formulier in te vullen. Een ieder die aanwezig is bij de wandeling is zelf verantwoordelijk voor zijn/haar gezondheid of van die personen die door u meegenomen zijn en die van uw hond(en).
U bent zich bewust dat er GEEN EHBO tijdens de wandeling aanwezig is. Ook zijn er geen mogelijkheden voor een toiletbezoek op de route.
Wij garanderen geen bereik van enig signaal voor mobiele telefonie bij het restaurant en/of tijdens de wandeling.

Lid of geen lid

Let op: deze wandeling is in eerste instatie georganiseerd voor leden van onze vereniging. Bent u geen lid, maar wilt u toch meedoen, dan heeft u natuurlijk een Toller en zult u een financiële bijdrage van € 10,00 moeten voldoen. Voor dit bedrag bent u met maximaal 2 personen (incl. uzelf) welkom om deel te neman aan de wandeling. Wel geldt dat u op een wachtlijst komt te staan. Is het maximaal aantal deelnemers niet bereikt, dan ontvangt u van ons bericht dat u definitief mee mag lopen en hoe u in dat geval dient te betalen. Overigens: wanneer u binnen 14 dagen na de wandeling besluit alsnog lid te worden van de vereniging, dan ontvangt u het geld voor deze wandeling van ons retour!

Maximaal aantal deelnemers

Voor deze wandeling geldt een maximum aantal deelnemers. Dat betekent dat wanneer het aantal van 40 honden OF een aantal van 80 personen wordt bereikt, de inschrijving gesloten wordt. Het is dus aan te bevelen u zo spoedig mogelijk als deelnemer aan te melden wanneer u zeker wilt zijn van deelname.

Acceptatie van regels

Tevens dient u onze regels bij wandelingen te accepteren. Deze regels worden aan het eind van het inschrijfformulier aan u getoond. Pas wanneer u daar een akkoord op geeft, kunt u de inschrijving aan ons verzenden. Oftewel: bij inzenden van dit formulier gaat u akkoord met de getoonde regels. De meeste deelnemers aan onze wandelingen kennen deze regels al en zal dus geen verrassende tekst voor hen opleveren.

Inschrijven kan tot en met zondag 7 oktober 2018 (of tot het maximaal aantal deelnmers/honden bereikt is). 

Meewandelen? Klik dan hieronder op de knop VOLGENDE --> (rechtsonder deze tekst dus) om het inschrijven te starten!
Let op: zeker grote route is NIET GESCHIKT voor mindervaliden of mensen met kinderwagens en buggy's e.d.!

 

Powered by BreezingForms