Vanaf 2015 gaat de Vereniging foto's van leden online zetten van hun Toller(s). Elk lid mag één foto van (elk van) hun toller(s) plaatsen en wel in het kader van een thema. Dat thema wordt door ons steeds gegeven. Voor de maand APRIL 2015 is het thema "ZEG HET MET BLOEMEN". Denk aan de toller met een bloem in zijn bek, een toller tussen de bloemen, een toller die zo heerlijk in uw bloembedje graaft, etc. etc.

Heeft u twee of meer Tollers? Per toller mag u dus één foto inzenden. De foto's worden in ons fotoalbum van APRIL 2015 geplaatst. Foto's dienen in hoge resolutie te worden aangeleverd. Dit omdat, wanneer daar voldoende ruimte voor is, in ons magazine Nova News een selectie van inzendingen zal worden geplaatst. Alleen foto's met hoge resolutie zijn daarvoor geschikt.

Bij de inzending dient u uw naam, uw lidnummer en de naam van uw toller op te geven. Uw naam, naam van de toller en eventueel commentaar dat u bij de foto meezend verwerken wij bij de foto (u kunt dus zelf niet direct een foto plaatsen!). Inzendingen stuurt u naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv fotothema april 2015. Inzenden kan tot en met 30 april 2015.