Extra informatie over onze KCM op 26 mei in Bergen op Zoom

Wij hebben dit jaar een dierenarts bereid gevonden, die tijdens de KCM op 26 mei titerbepalingen komt uitvoeren. De dierenarts is aanwezig van 9 tot 11 uur en iedere hond kan zich laten titeren: show-honden, kleine honden, grote honden, gast honden, teckels.... Het maakt dus niet uit, zolang het maar een hond is. Mocht uit de titerbepaling naar voren komen dat er niet voldoende bescherming meer is, dan is er ook een mogelijkheid om meteen te enten.
 
De kosten: het titeren kost € 35,00, er wordt geen consult in rekening gebracht.
Grote cocktail is € 21,00 en eventueel rabies is € 22,00. De betaling verloopt contant, er kan niet gepint worden, dus houd hier rekening mee.
 
Wel zit er een minimale hoeveelheid titerbepalingen aan deze regeling vast en dat is 25. Dus meld je aan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat we weten hoeveel honden zich willen laten checken en of we de minimale hoeveelheid titerbepalingen zullen halen.
 
Ook niet-deelnemers en niet-leden van onze Vereniging zijn uiteraard van harte welkom om hun hond te laten titeren, de standjes (Van coaching-/gedrags-begeleiding en kunst tot showlijnen, speeltjes en badjassen op maat) te bezoeken of gewoon eens te komen kijken naar mooie Tollers.
 
Ook worden er lootjes verkocht voor de loterij. Hier zijn mooie prijzen, waarvan een aantal gesponsord worden, te winnen, met als hoofdprijs natuurlijk de Tinnen Toller. 
 
Het programma voor de KCM ziet er als volgt uit:
 
08:30 UUR TERREIN OPEN
 
09:30 UUR START KEURINGEN RINGEN 1 EN 2
 
12:00-13:15 UUR PAUZE
 
13:00-13:30 UUR UITSLAG LOTERIJ
 
13:30-16:00 UUR VERVOLG KEURINGEN INCL. ERERINGPROGRAMMA
 
We hopen u te zien op 26 mei!