Zomeravondwandeling 2015

Zondagavond 19 juli 2015 werd de Zomeravondwandeling georganiseerd. Een kleine 60 personen met 40 honden trokken deze avond naar het strand van Kijkduin om, na ontvangst met een drankje en een gebakje, van de Parker Beachclub een heerlijke wandeling over het strand te maken. Natuurlijk genoot mens en hond van het mooie, ietwat winderinge, weer en natuurlijk was er veel pret bij de honden te zien. Foto's zijn inmiddels beschikbaar via ons fotoalbum. Foto's: Evert Kipp

Honden en warm weer

Zomer! Zoals elk jaar weer een jaargetijde met specifieke aandachtspunten voor hondenbezitters. Realiseert u zich dat honden hun warmte moeilijker kwijt kunnen dan wij mensen. Zij hebben slechts hun voetzolen en het hijgen waardoor ze overtollige warmte kwijt kunnen. Oververhitting ligt op de loer en het kan sneller gaan dan u denkt.

Lees hier het complete artikel op de website van de Raad van Beheer.

TollerThings (winkel)

Onze online winkel is momenteel door een storing buiten werking gesteld. Bent u zoek naar een specifiek artikel, neem dan contact met de webmaster op via het contactformulier. Hij kan u alle verdere details doen toekomen.

30 mei wegwerkzaamheden !

Let op als u naar het Tollerfestival komt aanstaande zaterdag: er zijn wegwerkzaamheden rond Apeldoorn dus houdt u hier rekening mee. De keuringen starten gewoon om 10:00 uur!
Alle informatie over de wegwerkzaamheden kunt u via de volgende link lezen: WEGWERKZAAMHEDEN A1

De hond lust 'em rauw

Lezing voor hondeneigenaren over voeding tijdens Animal Event

Tijdens Animal Event is er een speciale lezing over het thema voeding. De lezing wordt verzorgd door een van dé experts in Nederland op het gebied van voeding, dr. Esther Hagen-Plantinga van de Universiteit Utrecht. De lezing vindt plaats op zaterdag 9 mei in de seminarzaal van het Animal Event in Beekse Bergen, aanvang 17.30 uur. De lezing wordt georganiseerd door de Raad van Beheer, de overkoepelende organisatie voor alles over houden van honden. Hoewel de lezing onderdeel uitmaakt van de zogenaamde Raad van Beheer Fokkerstour, is deze lezing bij uitstek ook geschikt voor alle hondeneigenaren die meer over voeding willen weten.