Foto vd Maand NOV: SPORTEN

Vanaf 2015 gaat de Vereniging foto's van leden online zetten van hun Toller(s). Elk lid mag één foto van (elk van) hun toller(s) plaatsen en wel in het kader van een thema. Dat thema wordt door ons steeds gegeven. Voor de maand NOVEMBER 2015 is het thema "SPORTEN". U kunt de thema's in de breedste zin van het woord toepassen. 

Uit de inzendingen zal de redactie één foto selecteren die één maand boven aan onze facebookpagina zal prijken.

Heeft u twee of meer Tollers? Per toller mag u dus één foto inzenden. De foto's worden in ons fotoalbum van NOV 2015 geplaatst. Foto's dienen in hoge resolutie te worden aangeleverd. Dit omdat, wanneer daar voldoende ruimte voor is, in ons magazine Nova News een selectie van inzendingen zal worden geplaatst. Alleen foto's met hoge resolutie zijn daarvoor geschikt.

Bij de inzending dient u uw naam, uw lidnummer en de naam van uw toller op te geven. Uw naam, naam van de toller en eventueel commentaar dat u bij de foto meezend verwerken wij bij de foto (u kunt dus zelf niet direct een foto plaatsen!). Inzendingen stuurt u naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv fotothema november 2015. Inzenden kan tot en met 30 november 2015.

Foto vd Maand OKT: BOS, HEI EN DUIN

Vanaf 2015 gaat de Vereniging foto's van leden online zetten van hun Toller(s). Elk lid mag één foto van (elk van) hun toller(s) plaatsen en wel in het kader van een thema. Dat thema wordt door ons steeds gegeven. Voor de maand OKTOBER 2015 is het thema "BOS, HEI EN DUIN". 

Uit de inzendingen zal de redactie één foto selecteren die één maand boven aan onze facebookpagina zal prijken.

Heeft u twee of meer Tollers? Per toller mag u dus één foto inzenden. De foto's worden in ons fotoalbum van OKT 2015 geplaatst. Foto's dienen in hoge resolutie te worden aangeleverd. Dit omdat, wanneer daar voldoende ruimte voor is, in ons magazine Nova News een selectie van inzendingen zal worden geplaatst. Alleen foto's met hoge resolutie zijn daarvoor geschikt.

Bij de inzending dient u uw naam, uw lidnummer en de naam van uw toller op te geven. Uw naam, naam van de toller en eventueel commentaar dat u bij de foto meezend verwerken wij bij de foto (u kunt dus zelf niet direct een foto plaatsen!). Inzendingen stuurt u naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv fotothema okt 2015. Inzenden kan tot en met 31 oktober 2015.

Foto vd Maand Juni: In het park/bos

Vanaf 2015 gaat de Vereniging foto's van leden online zetten van hun Toller(s). Elk lid mag één foto van (elk van) hun toller(s) plaatsen en wel in het kader van een thema. Dat thema wordt door ons steeds gegeven. Voor de maand JUNI 2015 is het thema "IN HET PARK/BOS". We willen deze maand GEEN waterfoto's want dat krijgt een eigen maand, dus heeft u een leuke foto van uw Toller in het park of bos of ander natuurgebied, dan kunt u hem inzenden voor deze maand!

Heeft u twee of meer Tollers? Per toller mag u dus één foto inzenden. De foto's worden in ons fotoalbum van JUNI 2015 geplaatst. Foto's dienen in hoge resolutie te worden aangeleverd. Dit omdat, wanneer daar voldoende ruimte voor is, in ons magazine Nova News een selectie van inzendingen zal worden geplaatst. Alleen foto's met hoge resolutie zijn daarvoor geschikt.

Bij de inzending dient u uw naam, uw lidnummer en de naam van uw toller op te geven. Uw naam, naam van de toller en eventueel commentaar dat u bij de foto meezend verwerken wij bij de foto (u kunt dus zelf niet direct een foto plaatsen!). Inzendingen stuurt u naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv fotothema juni 2015. Inzenden kan tot en met 30 juni 2015.

Foto vd Maand JUL-AUG: ZEE EN MEREN

Vanaf 2015 gaat de Vereniging foto's van leden online zetten van hun Toller(s). Elk lid mag één foto van (elk van) hun toller(s) plaatsen en wel in het kader van een thema. Dat thema wordt door ons steeds gegeven. Voor de maand JULI en AUGUSTUS 2015 (samengevoegd ivm de vakantieperiode) is het thema "ZEE EN MEREN". 

Heeft u twee of meer Tollers? Per toller mag u dus één foto inzenden. De foto's worden in ons fotoalbum van JUL AUG 2015 geplaatst. Foto's dienen in hoge resolutie te worden aangeleverd. Dit omdat, wanneer daar voldoende ruimte voor is, in ons magazine Nova News een selectie van inzendingen zal worden geplaatst. Alleen foto's met hoge resolutie zijn daarvoor geschikt.

Bij de inzending dient u uw naam, uw lidnummer en de naam van uw toller op te geven. Uw naam, naam van de toller en eventueel commentaar dat u bij de foto meezend verwerken wij bij de foto (u kunt dus zelf niet direct een foto plaatsen!). Inzendingen stuurt u naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv fotothema juni 2015. Inzenden kan tot en met 31 augustus 2015.

Foto vd Maand Mei: Gekke Bekken

Vanaf 2015 gaat de Vereniging foto's van leden online zetten van hun Toller(s). Elk lid mag één foto van (elk van) hun toller(s) plaatsen en wel in het kader van een thema. Dat thema wordt door ons steeds gegeven. Voor de maand MEI 2015 is het thema "GEKKE BEKKEN". Uw Toller kan vast hele leuke en lieve gezichten/bekken laten zien. Maar ze zijn soms ook zo gek dat we er hard om moeten lachen. En die foto's zetten we deze maand in the picture, dus heeft u een leuke foto met uw Toller op zijn gekst, dan kunt u hem inzenden voor deze maand!

Heeft u twee of meer Tollers? Per toller mag u dus één foto inzenden. De foto's worden in ons fotoalbum van MEI 2015 geplaatst. Foto's dienen in hoge resolutie te worden aangeleverd. Dit omdat, wanneer daar voldoende ruimte voor is, in ons magazine Nova News een selectie van inzendingen zal worden geplaatst. Alleen foto's met hoge resolutie zijn daarvoor geschikt.

Bij de inzending dient u uw naam, uw lidnummer en de naam van uw toller op te geven. Uw naam, naam van de toller en eventueel commentaar dat u bij de foto meezend verwerken wij bij de foto (u kunt dus zelf niet direct een foto plaatsen!). Inzendingen stuurt u naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv fotothema mei 2015. Inzenden kan tot en met 31 mei 2015.