Vanaf 2015 gaat de Vereniging foto's van leden online zetten van hun Toller(s). Elk lid mag één foto van (elk van) hun toller(s) plaatsen en wel in het kader van een thema. Dat thema wordt door ons steeds gegeven. Voor de maand MEI 2015 is het thema "GEKKE BEKKEN". Uw Toller kan vast hele leuke en lieve gezichten/bekken laten zien. Maar ze zijn soms ook zo gek dat we er hard om moeten lachen. En die foto's zetten we deze maand in the picture, dus heeft u een leuke foto met uw Toller op zijn gekst, dan kunt u hem inzenden voor deze maand!

Heeft u twee of meer Tollers? Per toller mag u dus één foto inzenden. De foto's worden in ons fotoalbum van MEI 2015 geplaatst. Foto's dienen in hoge resolutie te worden aangeleverd. Dit omdat, wanneer daar voldoende ruimte voor is, in ons magazine Nova News een selectie van inzendingen zal worden geplaatst. Alleen foto's met hoge resolutie zijn daarvoor geschikt.

Bij de inzending dient u uw naam, uw lidnummer en de naam van uw toller op te geven. Uw naam, naam van de toller en eventueel commentaar dat u bij de foto meezend verwerken wij bij de foto (u kunt dus zelf niet direct een foto plaatsen!). Inzendingen stuurt u naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv fotothema mei 2015. Inzenden kan tot en met 31 mei 2015.

 Vanaf 2015 gaat de Vereniging foto's van leden online zetten van hun Toller(s). Elk lid mag één foto van (elk van) hun toller(s) plaatsen en wel in het kader van een thema. Dat thema wordt door ons steeds gegeven. Voor de maand APRIL 2015 is het thema "ZEG HET MET BLOEMEN". Denk aan de toller met een bloem in zijn bek, een toller tussen de bloemen, een toller die zo heerlijk in uw bloembedje graaft, etc. etc.

Heeft u twee of meer Tollers? Per toller mag u dus één foto inzenden. De foto's worden in ons fotoalbum van APRIL 2015 geplaatst. Foto's dienen in hoge resolutie te worden aangeleverd. Dit omdat, wanneer daar voldoende ruimte voor is, in ons magazine Nova News een selectie van inzendingen zal worden geplaatst. Alleen foto's met hoge resolutie zijn daarvoor geschikt.

Bij de inzending dient u uw naam, uw lidnummer en de naam van uw toller op te geven. Uw naam, naam van de toller en eventueel commentaar dat u bij de foto meezend verwerken wij bij de foto (u kunt dus zelf niet direct een foto plaatsen!). Inzendingen stuurt u naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv fotothema april 2015. Inzenden kan tot en met 30 april 2015.

 

Vanaf 2015 gaat de Vereniging foto's van leden online zetten van hun Toller(s). Elk lid mag één foto van

de toller plaatsen en wel in het kader van een thema. Dat thema wordt door ons steeds gegeven. Voor de maand FEBRUARI 2015 is het thema "LUI". Heeft u twee of meer Tollers? Per toller mag u één foto inzenden. De foto's worden in ons fotoalbum van FEBRUARI 2015 geplaatst. 

Bij de inzending dient u uw naam, uw lidnummer en de naam van uw toller op te geven. Dit verwerken wij bij de foto. Inzendingen stuurt u naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv fotothema februari 2015. Inzenden kan tot en met 28 februari 2015.

 

Vanaf deze maand gaat de Vereniging foto's van leden online zetten van hun Toller(s). Elk lid mag één foto van

de toller plaatsen en wel in het kader van een thema. Dat thema wordt door ons steeds gegeven. Voor de maand JANUARI 2015 is het thema "Ik en mijn favoriete speeltje". Heeft u twee of meer Tollers? Per toller mag u één foto inzenden. De foto's worden in ons fotoalbumgeplaatst. 

Bij de inzending dient u uw naam, uw lidnummer en de naam van uw toller op te geven. Dit verwerken wij bij de foto. Inzendingen stuurt u naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv fotothema januari 2015. Inzenden kan tot en met 31 januari 2015.

 

15205642652 f29dceee20 zVanaf 2015 gaat de Vereniging foto's van leden online zetten van hun Toller(s). Elk lid mag één foto van

(elk van) hun toller(s) plaatsen en wel in het kader van een thema. Dat thema wordt door ons steeds gegeven. Voor de maand MAART 2015 is het thema "RENNEN". Heeft u twee of meer Tollers? Per toller mag u dus één foto inzenden. De foto's worden in ons fotoalbum van MAART 2015 geplaatst. 

Bij de inzending dient u uw naam, uw lidnummer en de naam van uw toller op te geven. Uw naam, naam van de toller en eventueel commentaar dat u bij de foto meezend verwerken wij bij de foto (u kunt dus zelf niet direct een foto plaatsen!). Inzendingen stuurt u naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv fotothema maart 2015. Inzenden kan tot en met 31 maart 2015.